MUP objavio dodatna dokumenta u slučaju Janković

Izvor: Beta, 25.Apr.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP objavio dodatna dokumenta u slučaju Janković

BEOGRAD, 25. aprila 2015. (Beta) - Ministarstvo unutrašnjih poslova obajvilo je u subotu na sajtu dodatna dokumenta, nakon prvobitnog objavljivanja dokumentacije u vezi sa smrću prijatelja Zaštitnika gradjana Saše Jankovića u aprilu 1993.

Dokumenta, medju kojima su izveštaj koji je upućen Okružnom javnom tužilaštvu u Begradu, zapisnici sa poligrafskog ispitvanja, oružni list, su ,kako se navodi u saopštenju MUP-a, objavljena su u skladu sa zahtevom Poverenika za informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića.

Kako se navodi objavljen je izveštaj koji je upućen Okružnom javnom tužilaštvu u Beogradu, na osnovu njihovog zahteva KTR-857/93 koji sadrži službene beleške o obavljenim informativnim razgovorima sa pet osoba.

"Objavljujemo i zapisnike o poligrafskom ispitivanju četiri lica, kao i oružni list Saše Jankovića za pištolj CZ-99 fabrički broj 42004. Takodje, ponavljamo i nalaz veštačcenja 'parafinskih rukavica' gde se vide početna slova osoba koje su testirane, kao i rezultati tih analiza.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.