MUP moli građane da ne bacaju bombe u kontejnere!

Izvor: Studio B, 17.Mar.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP moli građane da ne bacaju bombe u kontejnere!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je danas apelovao na građane koji imaju bombe i druga minsko-eksplozivna sredstva da ih ne bacaju, već da pozovu policajce koji će ih preuzeti.

U saopštenju MUP je apelovao na "sve građane koji poseduju bombe i druga minsko-eksplozivna sredstva, da ih ne odlažu u kontejnere i na druga mesta, jer je u toku zakonska legalizacija i (građani) neće odgovarati za njihovo neovlašćeno posedovanje".

Građani, kako se navodi, treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da pozovu dežurnu službu najbliže policijske stanice i policijski službenici će u najkraćem roku doći i preuzeti bombe i eksplozivna sredstva.

Ministarstvo je apelovalo i na građane koji primete odbačeno oružje i eksplozivna sredstva, da pozovu policijsku stanicu, kao bi ih policija uklonila na bezbedan način.

Proces zakonske legalizacije oružja trajaće do 4. juna ove godine.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.