MUP: Uhapšene dve osobe, primoravali ženu na prosjačenje

Izvor: Beta, 18.Okt.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšene dve osobe, primoravali ženu na prosjačenje

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da su 28-godišnju ženu primoravali na prosjačenje, saopštio je danas MUP.Uhapšeni su N.P. (35) i M.M. (27) a policija je pretresom stana i drugih prostorija na području Obrenovca koje osumnjičeni koriste, u nehumanim i nehigijenskim uslovima pronašla ženu koju su kako se sumnja, vezivali lancima kako ne bi pobegla.N.P. i M.M. su osumnjičeni za trgovinu ljudima i odredjeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Devojku vezivali lancima i terali je da prosjači

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018

Beogradska policija uhapsila je N.P. (35) i M.M. (27) osumnjičene za trgovinu ljudima...Policija je, prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koriste u Obrenovcu, pronašla dvadesetosmogodišnju devojku koju su, kako se sumnja, oni primoravali na prosjačenje, saopštio je MUP...Ona...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.