MUP: Policija jutros u opštini Stari grad

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Policija jutros u opštini Stari grad

Beograd -- Pripadnici policije po nalogu Višeg javnog tužilaštva došli u opštinu Stari grad zbog prikupljanja dokumentacije povodom istrage o mogućim zloupotrebama.

"Podsećamo javnost da Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi predistražni postupak povodom navoda uzbunjivača i bivšeg funkcionera opštine Stari grad Lazara Lešnjaka o korupciji u ovoj beogradskoj opštini", navodi se u saopštenju MUP.

Lazar Lešnjak, bivši član Opštinskog veća Starog grada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kum predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na snimku koji je 31. oktobra emitovan na Studiju B, izneo je tvrdnje da je Bastać učestvovao u korupciji vezanoj za nelegalnu gradnju na toj opštini, i da ga je Bastać zbog toga jednom prilikom pretukao.

Nakon njega, mediji su preneli da se još jedna osoba javila kao uzbunjivač, a koja je ukazala na malverzacije u opštini Stari grad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u opštini Stari grad zbog istrage o zloupotrebama Marka Bastaća

Izvor: Press, 05.Nov.2019

Pripadnici policije jutros su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, došli u opštinu Stari grad kako bi prikupili neophodnu dokumentaciju povodom istrage o mogućim zloupotrebama u ovoj opštini, saopštio je MUP Srbije. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.