MUP: Nađeno više kutija, nema bombi

Izvor: B92, 23.Mar.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nađeno više kutija, nema bombi

Nekoliko kutija postavljenih na nekoliko lokacija u Beogradu izazvalo je jutrus uzbunu u gradu, a MUP je saopštio da u njima nisu pronađene eksplozivne naprave.

Kako je saopšteno, kontradiverziona jedinica MUP je utvrdila da nisu u pitanju eksplozivne naprave, a u toku je veštačenje sadržaja kutija. Nezvanično, u kutijama je bio životinjski izmet.

Kutije su pronađene jutros na više lokacija u centru Beograda, ispred zgrada u kojima se nalaze sedišta vlade, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministarstava i NBS: Nemanjina 11, Kneza Miloša 20, Nemanjina 22-26, Nemanjina 17a i Vlajkovićeva 3-5.

Kutije su veličine 20x30x10 centimetara, navedeno je u saopštenju.

Na fotografijama se vidi da su neke od kutija crvene boje, a na nekima se vide i ukrasne mašne.

Nezvanično, u kutijama je bio pseći izmet.

Prva kutija pronađena je na uglu Nemanjine i Kneza Miloša oko 7.30h. Alarmirana je policija koja je blokirala Nemanjinu ulicu, koja je odmah pozvala Kontradiverzionu jedinicu MUP Srbije, koja je pregledala sumnjive pakete.

Oko 8.30 sati policija je završila kontradiverzioni pregled tri sumnjiva paketa ostavljena ispred važnih državnih institucija i utvrdila da nema nikakve opasnosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.