MUP: Mićić nije priveden zbog snimka, već potrage od ranije

Izvor: N1 televizija, 01.Jun.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Mićić nije priveden zbog snimka, već potrage od ranije

Igor Mićić, autor snimka u kom se vidi kako policajac u pešačkoj zoni Novog Sada kažnjava biciklistu, dok pored njega prolazi automobil, priveden je na osnovu prethodno raspisane potrage, a u vezi sa jednim događajem koji je tužilac kvalifikovao kao krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Pošto nekoliko puta nije pronađen na prijavljenoj adresi stanovanja, prilikom jučerašnjeg legitimisanja ustanovljeno je da je za njim raspisana potraga, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nakon čega je doveden u prostorije Policijske uprave u Novom Sadu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Dodaje se da je Mićić ubrzo nakon toga pušten, uz obavezu da se u ponedeljak javi policiji, a u sklopu istrage rasvetljavanja krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Njegovo privođenje nema nikakve veze sa snimanjem i dobacivanjem policijskom službeniku koji je pisao kaznu biciklisti, poručuju iz MUP-a Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.