Pogledajte: Malo slonče plakalo pet sati, nakon što je majka pokušala da ga ubije

Izvor: Blic, 12.Sep.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Malo slonče plakalo pet sati, nakon što je majka pokušala da ga ubije

Radnici u zoološkom vrtu u Kini su bili prestravljeni kada su videli da slonica pokušava da usmrti njeno mladunče koje je tek rođeno.

Oni su uspeli da prestraše majku, i da izvuku malo mladunče na sigurno pre nego što bude kasno.

Mali slonić je bio toliko uplašen i razočaran, da je plakao čak pet sati radi ovog incidenta, dok su radnici pokušavali da ga uteše.

"Mladunče je bilo veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povređeno ovim događajem, i plakalo je čak pet sati. Nije moglo da podnese da ga njegova majka ne želi. Mislili smo da imaju dobru vezu, ne znamo šta se desilo, ali ih nećemo stavljati više zajedno u isti kavez."

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Malo slonče plakalo pet sati, nakon što je majka pokušala da ga ubije

Izvor: Dzungla.org, 12.Sep.2013

Radnici u zoološkom vrtu u Kini su bili prestravljeni kada su videli da slonica pokušava da usmrti njeno mladunče koje je tek rođeno.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Malo slonče plakalo pet sati, nakon što je majka pokušala da ga ubije (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 12.Sep.2013

Radnici u zoološkom vrtu u Kini su bili prestravljeni kada su videli da slonica pokušava da usmrti njeno mladunče koje je tek rođeno...Oni su uspeli da prestraše majku, i da izvuku malo mladunče na sigurno pre nego što bude kasno.Mali slonić je bio toliko uplašen i razočaran, da je plakao čak...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.