MOPED DRAMA! Pijana pala s motora, pa ugrizla policajca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MOPED DRAMA!" Pijana pala s motora, pa ugrizla policajca!

Devojka imala 1,48 promila u krvi

Policija u Rovinju završila je kriminalnu istragu nad 23-godišnjakinjom, te je potvrdila sumnju da je počinila krivično delo prisile prema službeniku.

Naime, policija je prilikom kontrole saobraćaja uočila 23-godišnjakinju koja je na raskrsnici ulice 43. istarske divizije i Vitomira Širola Paje u Rovinju upravljala mopedom pulske registarske oznake, a prilikom skretanja je pala sa motora.

Nakon što je odbila lekarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć, devojka je tesirana na alkohol i utvrđeno je da ima 1,48 promila u krvi.

Ona je privedena, a tokom privođenja je devojka jednog policajca ugrizla dok je drugog udarila u prsa, saopštila je policija.

Jedan policajac je lakše povređen.

Protiv osumnjičene će biti podnesena krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.