MLADjE-SLADjE-Zasto-je-dobro-da-budete-sa-mladjim-frajerom

Izvor: medio.rs, 12.Sep.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADjE-SLADjE-Zasto-je-dobro-da-budete-sa-mladjim-frajerom

Iako mnogi tvrde da bi u vezama i brakovima muškarac trebalo da bude stariji, istina je da se u ljubavi ništa ne mora. Pravila ne postoje, a i od mlađih momaka možete da naučite svašta

Stereotipi da žena ne može da ostvari kvalitetnu vezu s mlađim muškarcempolako se tope, a mnoge žene mogu da potvrde da takva ljubav ima i mnoge prednosti.

U fokusu ste

Stariji muškarci možda već imaju karijeru i svoje interese koji ih raduju, ali i stvaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << stres, mlađima ćete možda biti više u fokusu. Ako ništa drugo, biće impresioniran vašim dpostignućima i načinom na koji radite, planirate i odrađujete sve životne obaveze. Budući da ste stariji, logično je da imate više iskustva u svemu.

Dokazuju se

Budući da su svesni toga da imate više iskustva u svemu, rado će se dokazivati, jer žele da pokazažu da su jednako uspešni, pametni i razumeju sve vaše potrebe. A to znači samo jedno – uvek će hteti da vam ugodi.

Puni su energije

Ako vam se izlazi u subotu i želite da plešete celu noć, veće su šanse da ćete to doživeti s mlađim frajerom. Desetak godina razlike za oba pola jednostavno znači mnogoo. I žene i muškarci u 40-ima imaju manje energije nego oni u 30-ima. Zato je logično da ćete s mlađim muškarcem biti aktivniji ako to želite.

Bez prtljaga iz prošlosti

Velike su šanse da je muškarac iznad 35 godina bio u barem jednoj vezi koja mu je slomila srce pa se nakon toga teško prepušta i boji se obaveze. Žene koje su iskusile i održale vezu s mlađim muškarcem kažu da im je lakše da se povežu jer nemaju prtljagu iz prošlosti.

Vole da eksperimentišu

Mlađi muškarci jednostavno su – mlađi. A to znači da su otvoreniji za nove stvari te da će rado eksperimentisati, bilo da se radi o nekom novom sportu ili neobičnom restoranu. A zajedno s time znači da ćete i sami iskusiti više stvari i doživeti iskustva zbog kojih ćete se osećati živahnije nego ikad pre.

Cene vas

Ako ste u vezi s mlađim muškarcem, imate mnogo da mu date emocionalno, finansijski pa i samim životnim iskustvom. Zbog toga će vas izuzetno ceniti i pamtiti sve šta mu govorite, jer zna da ste iskusniji. Upravo zbog toga, osećaćete se voljeno i cenjeno.

Koliko ono godina imate…?

S mlađim muškarcem sigurno ćete biti aktivniji, a to će vas na kraju krajeva i pomladiti. Osim toga, njihov pogled na život obično je jednostavniji, a kada se stvari ne komplikuju, sve je lakše.

(PortalOko)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.