MLADIĆ SE UTOPIO U VELIKOJ MORAVI: Stravična tragedija kod Velike Plane

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ SE UTOPIO U VELIKOJ MORAVI: Stravična tragedija kod Velike Plane

Mladić star 19 godina utopio se danas na kupanju u Velikoj Moravi u Lozoviku kod Velike Plane, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Mladića je na osnovu izjava očevidaca, oko 15 sati, najverovatnije povukao vir.

Policija traga za telom i u najverovatnije biti uključeni i ronioci Žandarmerije.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić se utopio u Velikoj Moravi

Izvor: B92, 06.Avg.2016

Mladić star 19 godina utopio se na kupanju u Velikoj Moravi u Lozoviku kod Velike Plane, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije...Mladića je na osnovu izjava očevidaca, oko 15 sati, najverovatnije povukao vir...Policija traga za telom i u najverovatnije biti uključeni i ronioci Žandarmerije.

Nastavak na B92...

Žandarmerija traga za mladićem nestalim u Moravi

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2016, 14:09

Ronioci Žandarmerije tragaju za Markom K. 19 iz Lozovika za koga se strahuje da se u subotu utopio u Velikoj Moravi VELIKA PLANA – Ronioci Žandarmerije tragaju za Markom K. 19 iz Lozovika za koga se strahuje da se u subotu utopio u Velikoj Moravi, u selu Lozovik kod Velike Plane.Kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.