MK: U udesu poginula beba iz Srbije

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK: U udesu poginula beba iz Srbije

Skoplje -- Osmomesečna beba je preminula, a još sedam građana Srbije je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji. Majka bebe se bori za život.

Dvoje teško povređenih su smešteni u državnoj bolnici u Skoplju, dok se tridesetogodišnja majka bebe bori za život, javljaju makedonski mediji.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva automobila srpskih tablica na magistralnom putu Demir Kapija - Udovo. (100 km južno od Skoplje, na 30km od graničnog prelaza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đevđelija).

Makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulosk je precizirala da se u ta dva vozila nalazilo osam putnika - tri u "ford fijesti" i pet u "škoda fabiji".

Svih sedam putnika, koji su bili povređeni, prebačeni su u bolnicu u Velesu, dok je beba preminula na putu do bolnice. Oni s ozbiljnijim povredama zatim su prebačeni u Skoplje.

Dve osobe su teško povređene i životno su ugroženi - 30-godišnja majka preminule bebe i 24-godišnji mladić, izjavila je lekarka, portparolka veleške bolnice Silvana Miškova na konferenciji za štampu.

Povređeni su uzrasta između 20 i 34 godina, a među njima je i jedno petogodišnje dete.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba iz Srbije poginula u Makedoniji, majka se bori za život

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2014

Osmomesečna beba je poginula, a još osam građana Srbije je povređeno u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji...Do nesreće je došlo na putu Demir kapija-Udovo (100 km južno od Skoplje, na 30km od graničnog prelaza Đevđelija) kada su se sudarili "ford fijesta" i "škoda fabija" srpskih registarskih...

Nastavak na Radio 021...

Nesreća u Makedoniji, poginula beba

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2014

. . . Osmomesečna beba je preminula, a još sedam građana Srbije je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji. Majka bebe se bori za život.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.