MK  Group : Investicioni ciklus od 5 miliona evra u  Istri

Izvor: Beta Video, 21.Okt.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK Group : Investicioni ciklus od 5 miliona evra u Istri

SAVUDRIJA - Kompanija MK Group je, od 2017. godine, vlasnik Skipper Resort-a u Savudriji u Istri, koji se prostire na preko 200.000 m2. Ovaj kompleks obuhvata Kempinski Hotel Adriatic, 21 luksuznu vilu, golf teren i apartmane ukupne površine preko 15.000 kvadrata. Ovogodišnjim investicijama od preko 3 miliona evra u Kempinski Hotel Adriatic u Hrvatskoj, i najavljenim novim ulaganjima od 2 miliona evra tokom naredne godine, kompanija MK Group potvrđuje jasnu nameru da razvije turističke destinacije u kojima posluje i učini ih omiljenim među regionalnim i evropskim turistima.(prilog)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

MK Grupa: Investicioni ciklus od pet miliona evra u Istri (VIDEO)

Izvor: Beta, 21.Okt.2019

MK Grupa (MK Group), koja je od 2017. godine vlasnik Skipper Resorta u Savudriji, u Istri, saopštila je da je ove godine uložila više od tri miliona evra u "Kempinski Hotel Adriatic" u Hrvatskoj i najavila nova ulaganja od dva miliona evra tokom naredne godine, kako bi razvila turističke destinacije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.