MISTERIJA ŠEŠELJEVOG NOSA: Evo zašto VOJVODIN PONOS menja boju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA ŠEŠELJEVOG NOSA: Evo zašto VOJVODIN PONOS menja boju

Rozacea je hronična zapaljenska dermatoza koja zahvata kožu lica odraslih osoba

Od povratka iz Haga, deo srpske javnosti intrigira zdravstveno stanje predsednika SRS Vojislava Šešelja. U tom smislu, posebnu pažnju je privukao njegov nos, tačnije njegova veličina i boja. Tragom informacije, koju smo dobili da je nedavno bio podvrgnut medicinskom tretmanu, pitali smo ga u kakvom je zdravstvenom stanju i zašto mu je nos bio zelen.

Pročitajte i:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Uzimajući u obzir pređašnje zdravstveno stanje Vojislava Šešelja, odnosno da je bolovao od raka na debelom crevu i metastaza na jetri, od kojih se, kako je ranije saopštio, izlečio uz pomoć zdrave ishrane i dve hemioterapije, pitali smo ga kako se oseća, s obzirom na to da je nedavno bio na tretmanu laserima, posle čega mu je nos doslovce pozeleneo.

- Imao sam rozaceu. Zbog jakog vetra ili prejakog sunca, gornji sloj kože ne stigne da otpadne, pa sam imao tretman laserom. Sada se vidi da je mnogo bolje - rekao je Šešelj.

On je podsetio da mu je nos pre bio dosta crven, a da je sada u mnogo boljem stanju.

- To je jedan tretman da se skine gornji sloj izumrele kože i da se osveži koža. To je bilo potrebno da uradim, da mi nos ne bi bio crven, da ljudi ne pomisle da sam alkoholičar - napomenuo je lider radikala.

Vojislav Šešelj je poznat i po izjavi u Skupštini kada je iskoristio čuvenu srpsku poslovicu "velik nos - velik ponos".

Inače, u stručnoj literaturi, rozacea je hronična zapaljenska dermatoza koja zahvata kožu lica odraslih osoba.

Ukoliko imate epizode crvenila kože lica koje traje godinama i vremenom crvenilo postaje trajno i uzrokuje proširenje krvnih sudova i pojavu kapilara onda ste kandidat za tretman.

Većini pacijenata koža se posle 24 sata u potpunosti smiri te mogu nastaviti sa svojim normalnim aktivnostima.

Šešelj je inače veoma aktivan u kampanji za izbore u Beogradu i kaže da je potpuno motivisan i posvećen stranačkim aktivnostima, kako bi radikali ostvarili što bolji rezultat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.