MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV!

Posle pisanja Kurira pevačica Zorana Pavić povukla tužbu protiv bivšeg funkcionera SPS i vlasnika Radija S Zorana - Bakija Anđelkovića zbog neizmirenih dugova

Sudska parnica koja se već godinu dana vodila između pevačice Zorane Pavić i njenog bivšeg poslodavca sa Radija S i njegovog vlasnika Bakija Anđelkovića - okončana je van sudskih odaja, saznaje dobro obavešteni izvor Kurira:

- Pevačica i dojučerašnji političar, odnosno njihovi advokati, do juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se natezali po sudovima. I pored Bakijevog javnog obećanja da će rešiti spor sa Zoranom i isplatiti joj zaostale honorare za autorsku emisiju koju je i vodila na Anđelkovićevim radio-talasima, ništa nije ukazivalo na to da će presuda biti doneta u skorije vreme.

Ali, čitajući Kurir, u kontakt sa pevačicom je stupila advokatica Branka Marković. Žena koja se pored advokature bavi i produkcijom, a Zoranu voli, ponudila se da pomogne u ovom sporu, ali van kancelarija suda. Pavićeva i Anđelković se nisu ni sreli, a Markovićeva je, poznajući "zaraćene strane", pregovarala sa obe i omekšala Bakija i Zoranu da postignu kompromis povodom sporne emisije "Nemilosrdna osvetnica", pa je pevačica povukla tužbu - priča naš sagovornik i dodaje:

- Pozitivan duh pevačice i pisanje Kurira o problemima u kojima se našla nagnali su je da razmisli i pomogne. Sama je preuzela stvar u svoje ruke, pa su sada obe strane zadovoljne - Zorana je dobila svoje i povukla tužbu. Sada su pevačica i advokatica postale dobre drugarice, a njena omiljena pevačica, kojoj nije uzela ni pare za ovaj slučaj, iz milošte ju je prozvala Branka mirotvorac - zaključuje naš izvor insistirajući na anonimnosti.     

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.