MIONICA DOBIJA MODERNO ŠETALIŠTE: Predstavljen plan rekonstrukcije centralnog varoškog parka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 10:42

MIONICA DOBIJA MODERNO ŠETALIŠTE: Predstavljen plan rekonstrukcije centralnog varoškog parka (FOTO)

Sredinom tekuće godine planirana je rekonstrukcija centralnog parka u Mionici

Kako bi boravak Mioničana i svih posetilaca Mionice učinili ugodnim i prijatnim u toku ove godine planirana je rekonstrukcija centralnog parka u Mionici.

- Stvaramo savremen i blistav ambijent u srcu Mionice gde će uživati sve generacije, stvaramo Mionicu koju volimo - navodi se u saopštenju predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića

PREDSTAVLJAMO VAM IDEJNO REŠENJE REKONSTRUKCIJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << CENTRALNOG PARKA U MIONICI Kako bi boravak Mioničana i svih posetilaca...

Posted by Boban Janković on Субота, 01. мај 2021.

USKRŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA OPŠTINE MIONICA

Dragi sugrađani, želim vam da u praznike provedete u radosti i toplini porodičnog doma uz vrline vere i ljubavi.

Vreme iza nas je donelo potvrdu da su humanost, solidarnost i društvena povezanost vrednosti koje čovečanstvo izvode na pravi put i pomažu u najtežim trenucima.

U duhu pravoslavlja, svi treba da verujemo u unutrašnje neprolazne vrednosti, bratsku ljubav, povezanost i zajedništvo srpskog naroda koje će privesti kraju vreme velikih izazova i iznedriti temelje napretka.

Da dočekamo Uskrs u miru i duhovnom blagostanju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.