MINISTRE OSTAVKA: Gole pevaljke paradiraju srpskim školama

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTRE OSTAVKA: Gole pevaljke paradiraju srpskim školama

Pevačica Mia Borisavljević u aprilu ove godine oskudno obučena napravila provokativni video za pesmu „Luda glava“ u Osnovnoj školi „Miloš Crnjanski“ u Beogradu

BEOGRAD - Ko je ovde „luda glava“?

Za to što su rezultati učenika na maloj maturi iz godine u godinu sve porazniji, đaci sve nepismeniji, naučnici sve siromašniji i što testovi za malu maturu već drugu godinu zaredom bivaju ukradeni, ministar prosvete i nauke Žarko Obradović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako sam reče, nije odgovoran. Izgleda da se baš zbog te neodgovornosti i dogodilo da u Osnovnoj školi „Miloš Crnjanski“ u Beogradu pevačica Mia Borisavljević u aprilu ove godine snimi seksi spot. Ona je u razgolićenom izdanju u toj školi snimila video za pesmu „Luda glava“. Mia kaže da je za snimanje imala odobrenje, ali da nije upućena u detalje.

- Naravno da smo imali odobrenje, pa nismo preskakali ogradu da bismo ušli u školu. Ne znam od koga je ono pribavljeno jer se time bavio reditelj Saša el Hamed. Spot smo snimali noću, tako da učenika nije bilo u školi - rekla je Mia i dodala da je školi plaćeno za snimanje spota, ali nije znala koliko.

Ni Saša el Hamed nije mogao da nam kaže od koga je dobijena saglasnost za snimanje spota.

- Mislim da je odobrenje dao direktor škole, ali ne znam sigurno pošto se time bavio organizator Zoran Popović, koji je sad na moru - rekao je on. .

U Ministarstvu prosvete kratko nam je rečeno da nisu upoznati s tim da je Mia Borisavljević snimila spot u školi, niti su joj oni dali odobrenje, i naglašavaju da je „neprimereno da se u osnovnoj školi snimaju seksi spotovi“.

Objašnjenje nismo dobili ni u OŠ „Miloš Crnjanski“. Direktorka Gordana Milojević nije se odazvala našem pozivu.

Mogli su i porniće

Branislav Pavlović, predsednik Sindikata obrazovanja Srbije, kaže da je direktorka morala da zna da škola nije mesto za spotove.

- Ako su snimili seksi spot, to bi značilo da u školi mogu da snimaju i porniće - kaže Pavlović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MINISTRE? Gole pevaljke paradiraju školama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jul.2013, 01:13

- Naravno, da smo imali odobrenje, pa nismo preskakali ogradu da bismo ušli u školu. Ne znam od koga je ono pribavljeno, jer se time bavio reditelj Saša el Hamed. Spot smo snimali noću tako da učenika nije bilo u školi - rekla je Mia Borisavljević koja je snimila spot u OŠ "Miloš Crnjanski"...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.