MINISTARKA VLADE SRBIJE U DRUGOM STANJU: Stižu rode u Nemanjinu 11!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTARKA VLADE SRBIJE U DRUGOM STANJU: Stižu rode u Nemanjinu 11!

Ministarka pravde Nela Kuburović je u drugom stanju i na proleće će postati mama.

- Ministarka je pre nekoliko meseci saznala da je u drugom stanju. Ta vest je obradovala i nju i njenog partnera, koga uspešno krije od očiju javnosti - navode naši izvori i dodaju da ministarka vrlo dobro podnosi trudnoću.

Izvori tvrde da Kuburovićeva bez problema obavlja svakodnevne dužnosti.

- Dobro se oseća i planira da radi sve dok bude mogla - ističu izvori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodaju da su svi u ministarkinom okruženju presrećni zbog lepe vesti.

Podsetimo, ministarka Kuburović je prošle godine u intervjuu poručila da ne beži od braka.

- Ne bežim od toga, taman posla. Verovatno je bio takav sticaj okolnosti i do toga još nije došlo. Doduše, nisam ni bila prošena - priznala je ona i otkrila da ne veruje u bajke, niti čeka princa na belom konju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.