MILU GORI POD NOGAMA! Đukanović uspeo da se izvuče za 12 prijava, ali od ovih će TEŠKO POBEĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 22:21

MILU GORI POD NOGAMA! Đukanović uspeo da se izvuče za 12 prijava, ali od ovih će TEŠKO "POBEĆI"

Od 18 prijava podnetih protiv predsednika Crne Gore Mila Ðukanovica i članova njegove porodice 12 je odbačeno

, u četiri predmeta istražitelji iz Specijalnog policijskog ođeljenja (SPO) još postupaju, a dva su ustupljena drugim tužilaštvima, izjavio je šef SPO Dragan Radonjić.

On je naveo da su dve prijave podnete 2017. godine, dve naredne godine, osam 2019, a šest 2020. godine.

- Svaki od tih predmeta je javan, ne nosimo ih sa sobom i kome god >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sud odobri može u njih da izvrši uvid - istakao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, u tim predmetima nema nikakve selektivnosti.

- U svakom predmetu postoje podaci kada su prijave podnete, kada su otvoreni izviđaji. Jedan iz 2018. godine je u izviđaju - formiran po prijavi koju je podneo profesor Branko Radulović - dodao je Radonjić.

U izviđaju je i jedan predmet iz 2017. godine, ali za svaku prijavu pojedinačno postoje razlozi zašto je nešto još u izviđaju.

- U 12 slucajeva odbacena je prijava protiv Ðukanovića i njegove porodice, četiri predmeta su u toku, a po jedna je ustupljena Višem i Osnovnom državnom tužilaštvu - istakao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.