MILOS BIKOVIC PONOVO O PRIPADNICAMA NEZNIJEG POLA ZENE NE ZNAJU STA ZELE I NISU RACIONALNE

Izvor: medio.rs, 29.Jul.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOS BIKOVIC PONOVO O PRIPADNICAMA NEZNIJEG POLA ZENE NE ZNAJU STA ZELE I NISU RACIONALNE

Miloš Biković se nekoliko puta našao na udaru pripadnica lepšeg pola zbog brzopletih ili neprecizno definisanih izjava i stavova, tako da sada više pazi na to kako će uobličiti ono što misli o njima.

Na pitanje šta žene žele, Miloš je, u intervjuu za "Hello" magazin, odgovorio:

- Žene ne znaju šta žele. Znati šta želiš je suviše racionalna životna pozicija za ženu, a one nisu racionalne. One su nadracionalne i zbog toga su tako predivne. Ako će lepota >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << spasiti svet, spasenje će doći kroz ženu ili nadahnuto ženom. Danas u svetu vlada disbalans. Muški destruktivni i racionalni princip doveo nas je do ivice istrebljenja. Da ženski princip upravlja svetom, ne bi bilo toliko ratova. Kao društvo ne umemo da cenimo jednostavne i male stvari i da im se radujemo. Samo rehabilitacija ženskog principa može ponovo tome da nas nauči. Zato uporno tvrdim da su sva dostignuća muškaraca ništa naspram osmeha i emocije kojom žena inspiriše naše postojanje. Žene ne znaju šta žele, ali vrolo dobro osećaju šta žele. Jedinstvo s muškarcem u ljubavi. Balans. Važno je da čovek razume termine muški i ženski princip - zaključio je Biković.

Izvor:Hello

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.