MILO SKLOPIO DOGOVOR?! Albanska policija UPALA U CRNU GORU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILO SKLOPIO DOGOVOR?! Albanska policija UPALA U CRNU GORU!

Šta dočeka, Crna Goro?

Nekoliko građana sela Đuliće u opštini Andrijevica obavestili su u ponedeljak medije u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom.

- Na katunu Asanac, iznad Đulića, primetili smo policijsku patrolu iz Albanije! Doduše, bili su nenaoružani, ali, simptomatično je da se baš sada pojavljuju na našoj teritoriji. Obaveštavamo nadležne da ćemo se samoorganizovati i da više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nećemo dozvoliti nikakvu kontrolu naše teritorije, pa makar se sa bilo kim Albanci dogovarali - kazali su meštani Đulića.

Iz policije je nezvanično rečeno da je reč o sprovođenju dogovora između Crne Gore i Albanije, kojim bi se policijske dve države bolje suprotstavile organizovanom kriminalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNOGORCI U PANICI, ALBANSKE PATROLE PATROLIRAJU SELIMA: Nećemo dozvoliti nikakvu kontrolu naše teritorije!

Izvor: Kurir, 19.Avg.2019

Nekoliko građana sela Đulića u opštini Andrijevici obavestili su medije u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom.

Nastavak na Kurir...

Albanska policija u crnogorskim selima, meštani prete da će se samoorganizovati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore potvrdilo je informaciju da su meštani crnogorskog sela Đuliće primetili prisustvo albanske policije na teritoriji opštine Andrijevica..."Granična policija Republike Albanije boravila je na teritoriji Crne Gore na osnovu sporazuma dve države", navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Albanske policijske snage vršljaju kroz sela u Crnoj Gori, meštani se samoorganizuju!

Izvor: KMnovine.com, 19.Avg.2019

Nekoliko građana sela Đulića u opštini Andrijevica obavestili su medije u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom....    .Foto: Ilustracija    ... .. .. ."Na katunu Asanac, iznad Đulića, primetili...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.