MILICA DABOVIC IDE NA EGZOTICNO PUTOVANJE Novi decko je castio mini odmorom

Izvor: medio.rs, 11.Apr.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA DABOVIC IDE NA EGZOTICNO PUTOVANJE Novi decko je castio mini odmorom

Bivša košarkašica Milica Dabović posle životne drame oporavljaće se na udaljenom i egzotičnom ostrvu, i to na račun svog novog dečka

Milica je krajem februara bila u centru pažnje javnosti zbog sukoba sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem, koji ju je pretukao. Nedeljama su njih dvoje javno iznosili strašne optužbe na račun jedno drugog, pre nego što je Simon krajem marta priznao krivicu i nagodio se sa sudom.

Milica je vrlo brzo pronašla novog dečka, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << izvesnog Vuka, za kojeg je najpre tvrdila da su samo prijatelji, da bi potom priznala da su zajedno, te da čak planiraju venčanje i da zasnuju porodicu.

Dabovićeva je sada na Instagramu otkrila da će je dečko uskoro povesti na egzotično putovanje na Bora Boru. Ona je objavila mapu ovog ostrva na Instagramu, te otkrila da jedva čeka da otputuje i zahvalila se Vuku.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

ODLAZI, SADA JE DEFINITIVNO... Posle svih skandala Milica Dabović PRIZNALA da će uraditi OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2017, 08:52

Donela je odluku!..Bivša košarkašica Milica Dabović će se posle životne drame oporavljati na udaljenom i egzotičnom ostrvu Bora Bora, kako saznaje Alo, i to na račun svog novog dečka Vuka...Milica je krajem februara bila u centru pažnje javnosti zbog sukoba sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.