MILAN POPOVIĆ: Ne želim da otimam Aleksandra, on je moje dete!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN POPOVIĆ: Ne želim da otimam Aleksandra, on je moje dete!

U saopštenju Severininog bivšeg partnera se nalazi odgovor na Severininu bojazan o mogućoj otmici

Nakon pisanja hrvatskih medija u kojima osoba bliska Severini objašnjava kako se pevačica boji da bi Milan Popović mogao da joj otme sina, oglasio se i srpski biznismen. Njegova agencija za odnose sa medijima uputila je zvanično saopštenje.

U saopštenju se nalazi odgovor na Severininu bojazan o mogućoj otmici. Takođe nalazi se i objašnjenje za razloge >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje je osoba bliska pevačici navela kao ključne za razlaz. A to je da joj Popović nije dozvoljavao da boji kosu i da je insistirao da promeni način života.

"Neumesno je dovoditi čoveka koji se obratio nadležnim institucijama, sa željom da dete ima oba roditelja ravnopravno, u kontekst otmice vlastitog deteta."

"Milan Popović želi zajedničko starateljstvo, pa je sama postavka otmice deteta koje ima državljanstvo i Hrvatske i Srbije, manipulativnog karaktera i neistinita. Kako se čitava teza o otmici podgrevala u javnosti postavlja se pitanje bi li se takva neistina plasirala i da je dete državljanin Hrvatske i neke druge države koja nije Srbija?"

Ako se pretpostavi da je Severina lično rekla da se boji da Popović može da otme dete i da se boji da ga neće vratiti iz Srbije onda, kako kaže Milan u saopštenju, postaje jasno zašto ne dozvoljava da Popović bude sa svojim sinom.

"Time se na najgrublji način krše prava deteta. U slučaju da je postupila po nečijim savetima, ko god da je savetuje, direktno je gura u kršenje prava deteta i kršenje zakona. Popović je u razdoblju kada su se sporazumno dogovarali oko viđanja deteta, sina dovodio u Srbiju, i svaki put ga vraćao u Hrvatsku, na vreme i po dogovoru s majkom deteta. Priče o čajevima, bojenju kose i "teranju na potpunu promenu životnog stila" su nedostojne komentara. Svako ko je roditelj zna da se dobijanjem deteta dotadašnji životni stil svakako menja."

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.