Izvor: B92, 18.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MICUNOVIC: IZGLADJENI SVI NESPORAZUMI NA RELACIJI DS - DSS

Predsednik Veca gradjana Saveznog parlamenta Dragoljub Micunovic izjavio je za B92 da su izgladjeni svi nesporazumi koji su se proteklih dana pojavili na relaciji DS-DSS. "To komentarisem kao proslost", rekao je Micunovic i dodao da je postignut dogovor da aktuelni predsednik SRJ Vojislav Kostunica bude nosilac liste DOS-a na republickim izborima, a da "mandatara da Demokratska stranka sa Djindjicem i to je sve u najboljem redu". "Prema tome, krenite optimisticki da o tome govorite, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ocekujete neki sukob ili katastrofu", rekao je za B92 Micunovic.

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i savezni ministar za saobracaj i veze Zoran Sami rekao je za B92 da "nesporazuma nije ni bilo" i da je "sve proisteklo iz pogresnih interpretacija izjava koje su davane u medijima". "Naprosto, pre dva dana nije bio zavrsen dogovor, iako su neki obnarodovali da jeste. Dogovori su zavrseni tek sinoc" objasnio je Sami dodajuci da je "ostalo da se razmotri jos nekoliko tehnickih detalja". "Treba reci da sve stranke, a naravno i DSS, te odluke donose na svojim Glavnim odborima. Mi imamo Glavni odbor u nedelju i ja verujem da ce biti doneta odluka da DSS u okviru DOS-a izadje na predstojece izbore", rekao je Zoran Sami.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.