MATIĆ: Nadam se da ćemo se zajedno radovati na EP!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATIĆ: Nadam se da ćemo se zajedno radovati na EP!

Matić je rekao da su momci veliki profesionalci i da veruje u njihovo iskustvo i znanje na EP

BEOGRAD - Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić rekao je danas da je zadovoljan u kakvom su stanju igrači došli na pripreme i da se nada najboljem rezultatu na predstojećem prvenstvu Evrope u Danskoj.

"Ovo je miks iskusnih reprezentativaca, kao i novih mlađih snaga. Potrudiću se da upoznam mlađe igrače, da vidim njihove rukometne kvalitete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i vidim našu rukometnu budućnost. Nadam se najboljem, treba da se spremamo za najveći cilj i da svaku utakmicu idemo na pobedu. Momci su veliki profesionalci, verujem u njihovo iskustvo i znanje, i nadam se da ćemo uz našu dobru odbranu zajedno radovati", rekao je Matić.

On je otkrio da se reprezentaciji jedino nije odazvao Vojislav Brajović iz Crvene zvezde, umesto koga je pozvao Radovanovića iz Partizana.

"Juče smo se okupili, odradili prvi trening, jutros smo imali jedan, a posle podne drugi. Prepodne se fokusiramo na fizičku spremu, dok na drugom treningu radimo na načinu igre, tehnici i taktici igrača i tima", rekao je Matić.

Kapiten Momir Ilić naglasio je značaj prvog meča protiv Poljske na otvaranju šampionata.

"Čekamo da nam se pridruže igrači iz Nemačke, da poradimo na taktici i da se spremimo još bolje. Prva utakmica protiv Poljske nam je najvažnija, daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Ilić.

Golman Darko Stanić čestitao je ženskoj reprezentaciji Srbije na srebrnoj medalji na nedavnom SP u Beogradu.

"Njihove pobede su nas podsetile na lepe trenutke koje smo imali i proživeli. Prošli smo razne turbulencije, dosta toga smo naučili, većina igrača je tu, što je najvažnije. Očekujem da igrom i rezultatom pokažemo najbolje", poručio je Stanić.

Evropsko prvenstvo održaće se od 12. do 26. januara 2014. godine u Danskoj.

>

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.