MATEUS NAPAO PEPA: Ne može Bajern da igra kao Barselona

Izvor: Kurir, 02.Maj.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATEUS NAPAO PEPA: Ne može Bajern da igra kao Barselona

MINHEN - Nemački trener Lotar Mateus žestoko je napao prvog stručnjaka Bajerna Pepa Gvardiolu posle eliminacije Bavaraca u polufinalu Lige šampiona.

"U Nemačkoj ne možete da igrate katalonskim stilom. Ne možete da očekujete da Bajern igra kao Barselonu", rekao je Mateus i dodao:

"Gvardiola je napravio previše rotacija zbog čega je tim izgubio ritam. Posebno se to vidi na primeru Filipa Lama. Zbog njegovog čestog seljenja uvukla se nesigurnost u ceo tim". >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Fudbaleri Bajerna eliminisani su u polufinalu od Real Madrida, koji je prvi susret kao gost dobio 1:0, a revanš 4:0. Posle tog dvomeča mediji su kritikovali igru Bajerna, koji je imao veliki posed lopte, ali ne i šanse da ozbiljnije ugrozi Real.

Gvardiola je rekao ranije danas da posle debakla u polufinalu Lige šampiona neće promeniti svoju fudbalsku filozofiju, zasnovanu na posedu lopte i kratkim pasovima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.