MASALA Hju Grant dobio cetvoro dece za cetiri godine

Izvor: medio.rs, 22.Dec.2015, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASALA Hju Grant dobio cetvoro dece za cetiri godine

Britanski glumac Hju Grant (55) postao je otac četvrti put. Njegova 13 godina mlađa izabranica porodila se u sredu, 16. decembra, prenosi švedski list "Sundsvall Tinding".

Ana Eberštajn, švedska televizijska producentkinja, na svet je donela devojčicu. Ovu informaciju potvrdila je njena majka Suzan:

- Mogu da vam kažem da imam još jedno unuče. Predivno!

Ovo je Ani drugo, a Grantu četvrto dete. Par je pre tri godine dobio sina, kojem su dali ime Džon >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Mungo.

Poznati glumac ima dvoje dece sa Tinglan Hong, radnicom jednog kineskog restorana u Londonu.

Hju je prvi put postao tata u septembru 2011, kada je dobio ćerku sa Tinglan. Godinu dana kasnije dobio je sina Džona sa sadašnjom partnerkom Anom, da bi se potom pomirio sa Kineskinjom, koja mu je 2013. rodila sina Feliksa. Međutim, glumac je sve više vremena provodio sa Anom, a u julu ove godine uslikani su zajedno na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.