MARIJA ŠERIFOVIĆ DAJE DOBAR PRIMER: Dve čaše vina je dobra mera!

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA ŠERIFOVIĆ DAJE DOBAR PRIMER: Dve čaše vina je dobra mera!

Marija se u jednom restoranu zaustavila na dve čaše vina, što je i preporučila svojim "pratiocima". "Dobro jutro ili laku noć? Šta smo naučili? Dve čaše crnog vina - mera"

Marija Šerifović uzburkala je celu Srbiju svojim filmom "Ispovest", a kako se emituje i serija u nastavcima, pevačica ponekad ponovi poneki savet iz filma.

Jedina pobednica Evrosonga iz Srbije podelila je sa svojom publikom da se borila sa alkoholizmom. Ona je u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potencirala koliko je važno imati granicu i meru, pa je na svom Fejsbuk nalogu postavila fotografiju sebe kako pije crno vino.

Međutim, Marija se zaustavila na dve čaše vina, što je i preporučila svojim "pratiocima". "Dobro jutro ili laku noć? Šta smo naučili? Dve čaše crnog vina - mera", pisalo je ispod fotografije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ DAJE DOBAR PRIMER: Dve čaše vina je dobra mera!

Izvor: Dzungla.org, 29.Dec.2013

Marija se u jednom restoranu zaustavila na dve čaše vina, što je i preporučila svojim „pratiocima“. „Dobro jutro ili laku noć? Šta smo naučili? Dve čaše crnog vina – mera“ OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.