MARATONSKA SEDNICA prekinuta zbog nevremena!

Izvor: Mondo, 10.Avg.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARATONSKA SEDNICA prekinuta zbog nevremena!

Ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa u Skupštini Srbije završili su kasno večeras celodnevno izjašnjavanje o programu i ciljevima nove vlade. Pauza do sutra zbog nevremena u Požeškom kraju.

Na predlog mandatara Aleksandra Vučića da se napravi pauza zbog nevremena u požeškom kraju zbog kojeg pojedini ministri moraju da napuste salu, predsedavajući je odredio da se sednica nastavi sutra.

Prethodno je otvorena je petočasovna rasprava za koju su se prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 84 poslanika.


Mandatar Aleksandar Vučić od kako je u 15.00 časova završena jednočasovna puza, nije izašao iz skupštinske sale.

On sve vreme odgovara poslanicima na njihove govore i na pitanja.

Predstavnici opozicionih partija najavili su da neće podržati izbor nove vlade, navodeći da je ekspoze koji je mandatar juče izneo, samo spisak lepih želja i da u njemu nema konkretnih mera koje bi doprinele poboljšanju standarda u Srbiji.

Vladajuća većina je najavila podršku novoj vladi uz ocenu da će njen rad unaprediti i modernizovati Srbiju.

U skupštini je danas bilo dosta polemika, ali i smeha.

Pajtić o Vučićevom sinu! Vučić: Sram vas bilo

Šešelj oštro o Nikoliću! Vučić: Znam zašto to radiVučić u Skupštini: Čanak, i ja volim Vojvodinu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nastavak sednice Skupštine Srbije sutra u 10.00 sati

Izvor: Beta, 10.Avg.2016

Skupština Srbije završila je u sredu kasno uveče celodnevni rad, a sednicu na kojoj se raspravlja o izboru nove vlade nastaviće u četvrtak u 10 sati.Sednica je prekinuta na predlog mandatara Aleksandra Vučića jer su pojedini članovi Vlade i poslanici morali da napuste sednicu zbog nevremena koje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.