Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 17:21

MANDIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA! Podrška mu bila JEDNOGLASNA

Jovan Vučurović če biti predsednik Izvršnog odbora NSD-a, a za potpredsjednike stranke izabrani su: Slaven Radunović, Simonida Kordić, Marko Kovačević i Jelena Božović.

Andirja Mandić je na današnjoj Skupštini Nove srpske demokratije ponovo izabran za predsednika te partije, javljaju podgoričke"Vijesti".

Isti medij navodi da će Jovan Vučurović če biti predsednik Izvršnog odbora NSD-a, a za potpredsednike stranke izabrani su: Slaven Radunović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simonida Kordić, Marko Kovačević i Jelena Božović.

Mandić je bio jedini kandidat za stranačkog predsednika.

Nova srpska demokratija (NSD, odnosno NOVA) je politička stranka u Crnoj Gori, koja se bori za principe parlamentarne demokratije, za ravnopravnost i konstitutivnost srpskog naroda u Crnoj Gori, poštovanje ljudskih prava i sloboda, pravnu državu, efikasnu privredu i ostala načela sadržana u stranačkom programu. Predsednik NSD je Andrija Mandić, a sedište stranke je u Podgorici.

Nova srpska demokratija je od osnivanja 2012, pa do gašenja koalicije 2023. bila članica koalicije Demokratski front.

Nova srpska demokratija je osnivač koalicije Za budućnost Crne Gore, zajedno sa Demokratskom narodnom partijom koju vodi Milan Knežević.

Izvor: Srbija Danas/M.B.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.