MALOLETNICI u Boru PRETUKLI ASISTENTA KINESKE FIRME: Odmah se vratio u Kinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOLETNICI u Boru PRETUKLI ASISTENTA KINESKE FIRME: Odmah se vratio u Kinu

Napadači su mu prišli s leđa.

Trojica maloletnika, iz za sada nepoznatih razloga, napali su u Boru kineskog državljanina H. N., asistenta  generalnog direktora jedne kineske kompanije,  i naneli mu lakše povrede.

- Pacijent je primljen sa povredama glave. Nakon pregleda ustanovljeno je da su u pitanju lakše telesne povrede i on je, na sopstveno insistiranje, odmah nakon ukazane pomoći pušten na kućno lečenje - rečeno u Opštoj bolnici u Boru.

Nezvanično, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budući da se policija ne oglašava o ovom slučaju, trojica maloletnika su kineskom državljaninu prišli s leđa i zadali mu nekoliko udaraca u glavu, nakon čega je H. N. pao na zemlju, a napadači pobegli sa lica mesta.

Još se ne zna šta je motiv napada na kineskog državljanina, ali se saznaje da je on odmah nakon incidenta vraćen u Kinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.