UDAR GROMA: Povređena deca, ubijeno 70 ovaca

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jul.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAR GROMA: Povređena deca, ubijeno 70 ovaca

Graešnica, bitoljsko selo, pogođeno je gromom koji je povredio dvoje dece i dva čobanina, a ubio 70 ovaca, pet koza i dva ovčarska psa.

Jedan čobanin je dva sata bio bez svesti, a drugi je zbog povreda smešten u bolnicu u Bitolju. Deca su, na sreću, prošla sa lakšim povredama.

Inače, u jakom neveremenu koje je zahvatilo region Bitolja stradalo je stado porodice Useinovski koje živi od stočarstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Do nesreće je došlo kada je jedan čobanim okupio stado pod drvo kako bi ga zaštitio od jake kiše.

Juče se samo nekoliko sati ranije u istom selu desila još jedna nesreća kada je u požaru do temelja izgorela kuća u kojoj je živela šestočlana porodica Talevski.

Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKEDONIJA: Grom povredio dva deteta, usmrtio 70 ovaca!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2014

Do nesreće je došlo kada je jedan čobanin u selu Graešnica kod Bitolja, koji je čuvao stado, okupio životinje pod drvo kako bi ih zaštitio od jake kiše

Nastavak na Telegraf.rs...

Grom ubio 70 ovaca, pet koza i dva ovčarska psa

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2014

BITOLj - U bitoljskom selu Graešnica grom je ubio 70 ovaca, pet koza i dva ovčarska psa, javljaju makedonski mediji. Istovremeno od udara groma je povređeno dvoje dece i dva čobanina. Jedan čobanin je dva sata bio bez svesti a drugi je zbog povreda smešten u bolnicu u Bitolju. Deca su, na sreću,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.