MAHMUD AHMADINEŽAD: JAČANJE SARADNJE SA SRBIJOM

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAHMUD AHMADINEŽAD: JAČANJE SARADNJE SA SRBIJOM

TEHERAN - Predsednik Irana Mahmud Ahmadinežad izjavio je da ne postoje prepreke za proširenje veza Irana i Srbije i pozvao na jačanje saradnje dve države, prenosi Tanjug.

- Iran i Srbija mogu imati konstruktivnu i korisnu saradnju na uspostavljanju novog svetskog poretka, zasnovanog na pravdi i humanosti - rekao je preksinoć Ahmadinežad na sastanku sa novim ambasadorom Srbije u Iranu Aleksandrom Tasićem.

On je istakao da su Iran i Srbija zemlje koje su oduvek pratile >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jedna drugu u progresivnim aktivnostima i postupcima u svetu, prenela je iranska agencija Fars.

Novi ambasador Srbije u Teheranu istakao je da Srbija želi da unapredi veze sa Iranom na svim poljima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.