MAČETOM NAPALI RADNICU KIOSKA U BEOGRADU: Razbojnici opljačkali trafiku, policija odmah reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:31

MAČETOM NAPALI RADNICU KIOSKA U BEOGRADU: Razbojnici opljačkali trafiku, policija odmah reagovala

Protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava, dok je od maloletnika uzeto obaveštenje u prisustvu radnika za socijalni rad.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom, pronašli su dvojicu mladića neposredno nakon što su, u jednom kiosku u Velikoj Moštanici izvršili razbojništvo.

Кako se sumnja, oni su sinoć, uz pretnju mačetom, od radnica oduzeli oko 80.000 dinara, a zatim pobegli.

Policija ih je ubrzo pronašla u autobusu, kao i novac koji potiče iz ovog krivičnog dela. Takođe, u blizini kioska pronađena je i mačeta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALOLETIN UČESTVOVAO U PLJAČKI Radnici pretili mačetom, ukrali joj 80.000 dinara, PA POBEGLI AUTOBUSOM

Izvor: Blic, 18.Maj.2021

Beogradska policija, brzim i efikasnim radom, pronašla je dvojicu mladića neposredno nakon što su u jednom kiosku u Velikoj Moštanici izvršili razbojništvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.