Luksuzno veštačko ostrvo u Crnom moru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuzno veštačko ostrvo u Crnom moru

MOSKVA - Ruski bogataši vole da putuju u insotranstvo i da troše velike količine novca, a po svoj prilici to će uskoro moći da rade i u svojoj domovini, jer je objavljen plan izgradnje veštačkog ostrva koje bi bilo namenjeno za luksuzni turizam.

Ostrvo će biti napravljeno u Crnom moru, a radovi, koji bi trebalo da traju šest godina, počeće za nekoliko meseci. Projekt je nazvan "Ostrvo federacije" i košta neverovatnih šest milijardi dolara. Njegova površina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iznosiće 350 hektara, a posetiocima će na raspolaganju biti nekoliko hotela najviše klase, dve marine, vodeni park i luksuzne vile.

Kroz ostrvo će proticati veštačka reka, a planirana je i izgradnja veštačkog vodopada. Slično ostrvo već se gradi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Investitori su saopštili da već postoji veliko interesovanje za kupovinu objekata na ostrvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.