Lukašenko očekuje eskalaciju informativnog rata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021, 13:12

Lukašenko očekuje eskalaciju informativnog rata

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je u toku informativni rat i da očekuje eskalaciju na ovom polju.

"U toku je informativni rat - više nije zastoj, mada smatram da je to bio zastoj", rekao je Lukašenko i dodao da je zabrinut da će se stvari pogoršati u pogledu informarivnog sukoba, javila je BelTA, preneo je TASS.

On je istakao da, s tim u vezi, posebno savesno bira ljude za kancelarije kojima je potrebno suočavanje sa odgovarajućim izazovima.

"Odaberemo, možda, jednu osobu od hiljadu", naveo je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lukašenko očekuje eskalaciju

Izvor: B92, 05.Apr.2021

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je u toku informativni rat i da očekuje eskalaciju sukoba na ovom polju..."U toku je informativni rat - više nije zastoj, mada smatram da je to bio zastoj", rekao je Lukašenko i dodao da je zabrinut da će se stvari pogoršati u pogledu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.