Lukas nastavio rat sa starletama

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas nastavio rat sa starletama

Rat između pevača Ace Lukasa i starleta Stanije i Soraje koji je počeo pošto je pevač izjavio da je čuo da se “njih dve je*u za pare”, dobio je novu epizodu.

Aca Lukas ne odustaje od rata sa Stanijom i Sorajom

 

Njih dve su najavile tužbe protiv njega, a Aca ne posustaje i starlete je uporedio sa tasmanijskim đavolima koji loše utiču na razvoj dečijih mozgova!

 

Aca Lukas: Čuo sam da se Stanija i Soraja je*u za pare! >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stanija: Tužiću ga, mora da je bio drogiran!

 

"Prvo, moja izjava je izvučena iz konteksta jer me je novinarka pitala da li sam čuo da se njih dve je*u za pare. Ja sam rekao da sam to čuo, ali da ne mogu da budem siguran. Sad vi meni recite ko nije čuo za tu priču? Nažalost, mediji su krivi zbog toga što deca više znaju o tim đavolima iz Tasmanije nego o Nikoli Tesli! I da, pošto na sudu ne mogu da me dobiju, pristajem da javno priznam krivicu samo ukoliko veliki novac uplate na račun za pomoć dečjim mozgovima nastradalim od Stanije i Soraje", rekao je Lukas za dnevni list Alo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.