Ludi roker koji je 1995. probio sankcije

Izvor: Danas, 04.Mar.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi roker koji je 1995. probio sankcije

Kit Flint je išao po ramenima ljudi a ova dvojica iz obezbeđenja Nino i Joko su trčali za njim i pridržavali ga. Kad se sve završilo i kad je prošao kroz publiku ova dvojica su prokomentarisali "Je.ote, poginusmo, ovaj mali nikako da stane". Članak Ludi roker koji je 1995. probio sankcije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prodidži u Srbiji: „Odbačeni bend odbačene generacije u odbačenoj zemlji“

Izvor: Danas, 04.Mar.2019

BBC„Prodidži su, pogotovo Kit Flint, imali taj dodir sa autentičnom, uličnom stvarnošću i znali kako to realno izgleda kada nemaš, a pokušavaš da živiš po svojim pravilima“ Jedan od događaja koji su, sasvim sigurno, ostavili neizbrisiv trag na generacije odrastale u Srbiji tokom 1990-tih,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.