Luda Amerika: Ušao u autobus, ubio vozača i oteo dete

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda Amerika: Ušao u autobus, ubio vozača i oteo dete

Za sada nepoznati muškarac upao je juče u školski autobus u jednom gradiću u Alabami, ubio vozača i oteo šestogodišnjeg dečaka, koga drži kao taoca.

Zabarakadirao se sa dečakom u bunker i ne izlazi već skoro 24 sata  

Ubistvo i talačka kriza desili su se juče u popodnevnim satima, a dečak je i dalje u zatočeništvu. Zašto je otmičar kidnapovao baš ovog dečaka, a drugu pustio iz autobusa, za sada nije poznato.

 

"Rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da svi mogu da izađu iz autobusa, a potom je zgrabio dečaka i pucao u vozača", ispričao je jedan od očevidaca.

 

Pošto je zgrabio dečaka, s njim se sakrio u podzemni bunker ili sklonište od oluje i od tad se tu i nalazi, a policija pregovara sa njim.

 

Jedan od komšija kaže da se radi o Dotanu Iglu, koji ima 67 godina i koji se doselio u taj kraj pre oko dve godine, kao i da je odmah počeo da gradi "bunker". Sve škole u oblasti u kojoj se odvija talačka drama su zatvorene.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.