Lord of the Dance oduševili publiku u Sava centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lord of the Dance" oduševili publiku u Sava centru

Trupa "Lord of the Dance" nastupila je večeras punoj sali Sava centra sa novom predstavom "Opasne igre", a njihovo spektakularno izvođenje i nove koreografije izazvale su oduševljenje publike koja ih je pozdravljala burnim aplauzima.

Šou plesnog virtouza Majkla Fletlija predstavio je domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svetu.

Pored originalne Fletlijeve koreografije i muzičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugođaja iza koga stoji kompozitor Ger Fahi, ljubitelje irskog plesa i muzike sačekali su specijalni efekti kakve Beograd i Sava Centar nisu videli.

Light show, strobovi, RGB laseri, specijalne mašine za pravljenje magle, zajedno sa velikim LED video zidom su umetnički deo upotpunili u šou za 21. vek.

Na bini širokoj 18 metara nastupalo je oko 20 plesača, a priču o borbi dobra protiv zla pratio je i niz drugih scenskih i tehnoloških iznenađenja stvarajući 3D efekte koje do sada nije bilo moguće videti u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

»Lord of the Dance« iznenadio publiku u Sava centru

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2015

BEOGRAD - Trupa "Lord of the Dance" nastupila je večeras u punoj sali Sava centra sa novom predstavom "Opasne igre", a njihovo spektakularno izvođenje i nove koreografije izazvale su oduševljenje publike koja ih je pozdravljala burnim aplauzima...Šou plesnog virtouza Majkla Fletlija predstavio je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.