Lopovi izboli radnike obezbeđenja u Delta sitiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi izboli radnike obezbeđenja u Delta sitiju

Miloš M. (20) i Dejan K. (21), radnici obezbeđenja tržnog centra 'Delta siti' na Novom Beogradu, povređeni su sinoć oko 20.30 sati kada su ih dvojica lopova napala i izbola noževima.

Kako saznaje Kurir, Miloš i Dejan su pokušali da zaustave kradljivce u prodavnici "C&A", koji su potom izvadili noževe i povredili ih, posle čega su pobegli.

Nezvanično, Miloš M. je uboden u leđa, dok je Dejan K. uboden u stomak i desno koleno.

Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u KBC "Bežanijska Kosa"

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nožem ranili dva radnika obezbeđenja Delta sitija

Izvor: Blic, 15.Nov.2014

Večeras oko 20.30 sati u tržnom centru Delta siti na Novom Beogradu dva nepoznata pljačkaša noževima su zadala ubodne rane radnicima obezbeđenja M.M. (1994) i K.D. (1993)...M.M. je ranjen u leđa, a K.D. u desno koleno i stomak. Radnici su prevezeni u Urgentni centar. Kako saznajemo, oni su napadače...

Nastavak na Blic...

INCIDENT U DELTA SITIJU: Kradljivci noževima izboli radnike obezbeđenja!

Izvor: Press, 15.Nov.2014

Miloš M. (20) i Dejan K. (21), radnici obezbeđenja tržnog centra "Delta siti" na Novom Beogradu, povređeni su sinoć oko 20.30 sati kada su ih dvojica lopova napala i izbola noževima! . Kako "Kurir" piše, Miloš i Dejan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.