Lopov samom sebi odsekao ruke da više ne krade

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov samom sebi odsekao ruke da više ne krade

KAIRO - Mladi Egipćanin Ali Afifi (27) jednostavno nije mogao da prestane da krade, kao ni da živi više sa tim saznanjem pa je sam sebi odsekao ruke.

Ali je objasnio da je ovim činom pokazao Alahu da se iskreno kaje, ali i zauvek oterao šejtana koji ga je terao na greh.

Svestan da čini zlo nije više znao šta da radi pa je jednog dana otišao do pruge položio levu ruku na šine i čekao da mu je voz odseče.

Uprkos užasu, bolovima i kazni koju je sam sebi izrekao lopovluka se nije manuo pa kad je video da mu nema pomoći Ali je ponovo otišao do pruge i na šine položio i desnu ruku, objavio je sajt Emirates24/7.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.