Lopov proveo devet sati pod vratima garaže (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov proveo devet sati pod vratima garaže (VIDEO)

Manuel Fernandez, 54-godišnjak, devet je sati svog života proveo priklještene glave između vrata garaže i betona. Pokušao je metalnom polugom da zadigne i podupre vrata garaže dovoljno visoko, da može da se provuče ispod i opljačka prodavnicu u Broktonu, u američkoj saveznoj državi Masačusets.

Taj neuspeli pokušaj pljačke dogodio se juče oko ponoći po lokalnom vremenu, a Fernandez je bio prisiljen da provede navedeno vreme 'ljubeći' beton, sve dok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ujutro na posao nije stigao pomoćnik šefa prodavnice, Džon Rodrigez, prenosi Boston.com.

Maskirani i naoružani razbojnici opljačkali radnju u centru grada!

Pogledajte spektakularni pokušaj pljačke! (VIDEO)

Pljačkaši se obrukali: Trgovac i njegova žena ih pretukli kao malu decu (VIDEO)

'Došao sam na posao i pronašao ga tamo kako leži. Video sam deo glave kako viri unutra', opisao je Rodriguz i poručio lopovu da se 'strpi', jer je 'policija na putu'. Ali, kako bi vreme čekanja proveo korisno, uzeo je telefon i snimio Fernandeza u kompromitujućem položaju.

Fernandez je, nakon što ga je policija odvela, prvo tvrdio kako je bio tamo u želji da popravi vrata garaže. Policija nije nasela na tu priču, kako se kasnije ispostavilo, 54-godišnjeg beskućnika.

Fernandez je zaradio veliku modricu na potiljku, a lekari su istakli kako je čitava situacija mogla da završi i tragedijom da su vrata pala s veće visine. Odgovarajuća krivična prijava biće podnesena protiv Fernandeza.

This text is replaced by the Flash content.

(dnevnik.hr)

FOTO: NECN

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.