Lopov pobegao iz sudnice u Aranđelovcu

Izvor: RTS, 08.Okt.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov pobegao iz sudnice u Aranđelovcu

Marko Stijović (25) iz Aranđelovca, koji je osumnjičen za tešku krađu, pobegao kroz prozor sudnice Opštinskog suda u tom gradu, za vreme saslušanja kod istražnog sudije.

Osumnjičeni za tešku krađu Marko Stijović (25) iz Aranđelovca pobegao je kroz prozor sudnice Opštinskog suda, za vreme saslušanja kod istražnog sudije, saopšteno je iz tog suda.

Stijović je pobegao u toku postupka istrage kod istražnog sudije Petra Bogićevića, koji mu je odredio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pritvor od mesec dana zbog krivičnog dela teške krađe.

Prema rečima potparola Opštinskog suda Dragane Stefanović - Laban, Stijović je skočio "kroz poluotvoren prozor" u prizemlju zgrade oko 13.25 sati, a da to nisu primetili pripadnici policije, koji su se u tom trenutku nalazili u hodniku suda.

Potraga za Stijovićem je u toku.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.