Lončar: Ne verujem da će lekari ostati bez posla

Izvor: B92, 24.Jul.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Ne verujem da će lekari ostati bez posla

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se radi na rešavanju problema izdavanja licence i da ne veruje u procene da će 1.500 lekara ostati bez posla.

Lončar je rekao da su podaci Lekarske komisije Srbije da će 1.500 lekara ostati bez licence, jer nisu skupili dovoljno bodova preliminarni i da se već radi na rešavanju tog problema.

"Ja mislim da se to neće desiti", rekao je Lončar za RTS.

Razmatra se, kako je rekao, više mogućosti i traži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešenje koje će biti prihvatljivo za sve.

Lončar je, govoreći o izboru novih članova Zdravstvenog saveta Srbije, o čemu parlament danas raspravlja, rekao da će njihov zadatak biti da rade na usaglašavanju politike upisa na medicinske fakultete, da se nastavi i poboljša rad na borbi protiv korupcije, kao i da se reši problem licenci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.