Ljubljenje kao oblik terora?

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubljenje kao oblik terora?

Nemačko udruženje za društvenu etiketu zatražilo je zabranu ljubljenja na radnom mestu, preneli su lokalni mediji.

Udruženje je primilo veliki broj žalbi zaposlenih širom zemlje zbog pozdravljanja poljupcima. Predsedavajući udruženja Hans Majkl Klajn rekao je da mnogi poljupcu pripisuju ''erotsku komponentu".

''Ljubljenje mnogima na poslu ide na nerve i doživljavaju ga kao teror", objasnio je on.

Prema njegovim rečima, zaposleni bi pozdravljanje trebalo da ograniče na rukovanje sa razdaljine od 60-ak centimetara dok bi ljubljenje trebalo da ostane u privatnosti njihovih domova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubljenje na poslu kao oblik terora?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2011

BERLIN -..Nemačko udruženje za društvenu etiketu zatražilo je zabranu ljubljenja na radnom mestu, preneli su lokalni mediji...Udruženje navodi da je primilo veliki broj žalbi zaposlenih širom zemlje zbog pozdravljanja poljupcima...Predsedavajući udruženja Hans Majkl Klajn rekao je da mnogi poljupcu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ljubljenje kao oblik terora?

Izvor: medio.rs, 16.Avg.2011

Nemačko udruženje za društvenu etiku i socijalno ponašanje zatražilo je zabranu ljubljenja na radnom mestu, preneli su lokalni mediji.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.