Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav na prvi pogled je stvarna

Da li vjerujete u ljubav na prvi pogled? Mislite li da je to prava ljubav ili samo zaljubljenost? Evo nekoliko razloga koji podržavaju uvjerenje da je ljubav na prvi pogled prava ljubav.

Kada prvi put vidite nekoga i on vas odmah privuče, to je ljubav na prvi pogled. Šta je zapravo privlačnost? To može biti snažan osjećaj zaljubljivanja, ili osjećaj da je neko vaša srodna duša. U svakom slučaju ovakva osjećanja su prava i iskrena.

Razna istraživanja su dokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je ljubav na prvi pogled stvarna. Oko četrdeset odsto ljudi tvrdi da se zaljubilo na prvi pogled. Ljubav na prvi pogled je stvarna i može dugo da traje ukoliko je čista i iskrena.

Dokazano je da je ljubav na prvi pogled nešto više od privlačnosti. Pored privlačnosti postoji još dosta faktora koji utiču da se zaljubite u nekoga na prvi pogled. Ono što vas privuče mogu biti nečije ruke, govor tijela ili maniri.

Čak i poslije dosta vremena, osobu u koju ste se zaljubili na prvi pogled ne možete da zaboravite. Kada vas neko pita ko ti je prva simpatija ili ljubav na prvi pogled, odmah ćete se setiti njegovog imena. To je osoba koja će vam uvijek biti u mislima.

Samo osobe koje su se zaljubile na prvi pogled znaju kako je to zapravo sjajan osjećaj. Imate utisak da na svijetu ne postoji ništa bolje od ljubavi.

(NN/b92.net)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.