Ljubav na motoru tokom vožnje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav na motoru tokom vožnje

Vozači koji su se nalazili na putu u blizini grada Foz de Iguasu, na jugu Brazila, bilisu su šokirani kada su videli da je žena okrenuta prema muškarcu, koji vozi, i da se ljube. Vozač motora je držao pravac, a šta je i da li je bilo šta video ispred sebe sem devojke, veliko je pitanje!

Par je nastavio da se ljubi duže od jednog minuta vozeći se brzinom od oko 80 kilometara na sat. Prema izjavama očevidaca, oni uopšte nisu videli kuda voze.

"Nikada nisam video nešto slično. Bio sam šokiran. To je bilo veoma neobično i što je mnogo važnije, veoma opasno", rekao je Fernando, jedan od vozača koji je snimio ovu neobičnu scenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.