Ljimaj: U dijalog idemo za priznanje Kosova

Izvor: RTS, 14.Feb.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljimaj: U dijalog idemo za priznanje Kosova

Kopredsedavajući tima za dijalog sa Beogradom Fatmir Ljimaj rekao je da Kosovo "ide u dijalog da bi postiglo priznanje".
Ljimaj je naveo da bi svima trebalo da bude jasno da "nećemo pregovarati o našem statusu".
"Idemo u dijalog za priznanje. Naravno, postoje i druge teme, koje su ostale otvorene. Svakako da i srpska strana može da pokrene neku temu", rekao je on za RTK.
Ljimaj je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da danas usvojeni dokument u skupštini o dijalogu sa Beogradom ima jedanaest principa, a da je srž dokumenta priznanje Kosova.
Prištinski tim za nastavak dijaloga sa Beogradom potvrdio je ranije danas platformu za dalji tok tog procesa, koja će sutra biti dostavljena parlamentu, a potom i predstavljena javnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljimaj: Kosovo ide u dijalog da bi postiglo priznanje

Izvor: Blic, 14.Feb.2019

Kopredsedavajući tima za dijalog sa Srbijom Fatmir Ljimaj izjavio je večeras da Kosovo "ide u dijalog da bi postiglo priznanje".

Nastavak na Blic...

Ljimaj: Cilj je priznanje Kosova

Izvor: Danas, 14.Feb.2019

Potpredsednik Vlade Kosova i kopredsedavajući tima za dijalog sa Srbijom Fatmir Ljimaj izjavio je večeras da Kosovo ide u dijalog sa Srbijom da bi postiglo priznanje, prenosi RTK. Članak Ljimaj: Cilj je priznanje Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.