Ljimaj: Tači nije prosledio dokumente sastancima sa Vučićem

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljimaj: Tači nije prosledio dokumente sastancima sa Vučićem

Predsednik Kosova Hašim Tači nije kosovskom pregovaračkom timu prosledio dokumente vezane za nekoliko sastanaka koje je imao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, piše Koha Ditore.

Kopredsedavajući pregovaračkog tima Fatmir Ljimaj izjavio je da je Tači obećao da će im dati dokumente.

- Ali, do sada ništa nismo dobili - rekao je Ljimaj.

On je izjavio da će glavna tema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razgovora sa predstavnicima Srbije biti nestale osobe.

- Nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa sa Beogradom ne može biti uslovljen ukidanjem kosovske odluke o uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine - rekao je Ljimaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Koha: Tači nije prosledio dokumenta kosovskom pregovaračkom timu

Izvor: RTS, 04.Jan.2019

. Kosovski predsednik Hašim Tači nije kosovskom pregovaračkom timu prosledio dokumenta u vezi sa nekoliko sastanaka koje je imao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, piše Koha ditore.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.