Ljig dobio vodu posle tri i po meseca restrikcija

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljig dobio vodu posle tri i po meseca restrikcija

Ljig je dobio vodu posle tri i po meseca restrikcija, objavljeno je na "Jutjubu".

Direktor lokalnog "Komunalca" Vlada Sajić je u izjavi za Opštinski informativni servis rekao da se situacija poboljšala posle obilnih snežnih padavina, što je pojačalo vrelo istoimene reke u selu Ba odakla se Ljig snabdeva vodom.

Vode sada ima i u takozvanim visinskim zonama Ljiga, i u Babjiću i u Gukošu - delovima varoši na levoj i desnoj obali reke Ljig.

Sajić je izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << očekivanja da će vodosnabdevanje sa varoškog vodovoda biti uredno sve do "neke slične (sušne) situacije" u narednoj godini.

U selu Ba postoji i postrojenje za preradu vode, koja se cevovodom dovodi do Ljiga.

Videoklip sa "Jutjuba" nije postavljen na opštinski sajt, ali ga je prenela grupa Ljiški informativni servis na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Povezane vesti: Nastavljena restrikcija vode u Lazarevcu i Lajkovcu Nezdrava voda iz slavina Zabranjena upotreba vode iz žutog bunara Loznica: Bez vode i na 36 stepeni Novopazarci bez vode po 12 sati dnevno

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.